СОУ ВЕА.100.1/01:2015

Перше видання. СОУ ВЕА.100.1/01:2015

З гордістю представляємо вашій увазі перше видання ВЕА - Стандарт організацій України «Енергетичні оливи та оливні господарства підприємств енергетичної галузі України та підприємств, де застосовується аналогічне обладнання. Організація експлуатації та технічного обслуговування. Норми та вимоги». СОУ ВЕА.100.1/01:2015.

Енергетичні оливи та оливні господарства підприємств енергетичної галузі України

Цим виданням Асамблея започатковує серію стандартів, що визначатимуть технічні та технологічні аспекти роботи підприємств енергетики. В цій роботі Асамблея керується новою редакцією Закону України “Про стандартизацію”, що дав можливість більш гнучко та ефективно підійти до розробки технічних стандартів, нівелював бюрократичні перешкоди, максимально наблизив процедуру до європейської практики. СОУ вже отримав високі оцінки у спеціалістів галузі. Енергоатом, Донбасенерго, ДТЕК - ці компанії першими висловили бажання придбати та впровадити його на своїх підприємствах.

Окремо хочеться подякувати всім спеціалістам та експертам, що взяли участь у розробці даного документ та висловити сподівання на продовження співпраці з розробки та видання СОУ в подальшому.

Cтандарт організацій України (СОУ) рекомендується керівникам до затвердження та прийняття в роботу на підприємствах енергетичної галузі України та підприємствах, де застосовується аналогічне обладнання відповідно до п. 5, ст. 16 Закону України “Про стандартизацію”.

За більш детальною інформацією про СОУ звертайтеся на електронну пошту Асамблеї Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном +380 44 499 4021

Може зацікавити

Припинити дискримінаційне відношення при погашенні заборгованості виробникам з ВДЕ
Національний електротехнічний комітет