ЕНЕРГОТЕХ. Друга щорічна конференція

ЕНЕРГОТЕХ. Друга щорічна конференція

Увага! Конференція «ЕНЕРГОтех» переноситься на 25 січня 2024 року.

Запрошуємо вас взяти участь у конференції «ЕНЕРГОТЕХ», яка відбудеться у Києві 25 січня 2024 року у готелі «Верховина» (Окружна).

Цьогорічна тема: ЯК ОРГАНІЗУВАТИ І ПІДТРИМУВАТИ ЕНЕРГЕТИЧНУ СИСТЕМУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА?

Цей захід збере за одним столом головних енергетиків, інженерів, директорів з виробництва, директорів підприємств - дрібних, середніх та великих промислових споживачів електроенергії.

У конференції візьмуть участь представники державних установ, обласних та місцевих адміністрацій, енергокомпаній, генеруючих та розподіляючих електроенергію, постачальників елекроенергії, експерти енергетичної галузі України, представники Укренерго, ДТЕК та інші.

Постачальники електротехнічного обладнання, супутніх технологій та рішень, програмного забезпечення та IoT пристроїв, генераторів і генераторних станцій, акумуляторів, батарей, систем АВР представлять на конференції свої рішення – як у вигляді презентацій, так і на міні-виставці в конференц-зоні

Програма конференції (проєкт)

8:30 - 9:30

Реєстрація учасників, ранкова кава

9:30 - 11:30
СЕСІЯ №1

СТАН ЕНЕРГЕТИЧНОЙ СИСТЕМИ УКРАЇНИ. ВЖИТІ ЗАХОДИ, ТА ЗАХОДИ, ЩО ПЛАНУЮТСЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ ЕНЕРГОСИСТЕМИ
Стан енергетичної системи і готовність до зимового сезону. Державна та місцева політика у галузі енергопостачання. Чи будуть обмеження? Які будуть тарифи для промислових споживачів? Споживання імпортної електроенергії і тарифи на неї. Можливості щодо резервних підключень.
Варіанти співробітництва з регіональними мережами із забезпечення електроенергією.
Механізми продажів залишків електроенергії від альтернативних джерел і умови продажів. Умови продажів електроенергії субабонентам підприємства.

І.В.Плачков, Голова Ради Всеукраїнської Енергетичної Асамблеї, екс-міністр енергетики України;

Представники Укренерго, НКРЕКП, ДТЕК, YASNO, представники електрокомпаній, регіональних електромереж.

11:30-12:00

Перерва на каву, знайомство з міні-виставкою та персональне спілкування

12:00 - 13:30
СЕСІЯ №2

ЕНЕРГОІНФРАСТРУКТУРА ПІДПРИЄМСТВА. ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ.
Як в умовах сьогодення забезпечити ефективну та стійку енергосистему на підприємствах різного масштабу – великих, середніх, малих. Увага на критичних процесах та споживачах всередені підприємства. Системи управління процесами без зупинки виробництва. Сталий розвиток в умовах військового стану. Існуючі рішення та обладнання для проектування, монтажа, експлуатації, обслуговування та ремонту енергетичної мережі підприємства. Автоматичні системи та програмне забеспечення. IoT рішення.

13:30 - 14:30

Обід

14:30 - 17:30
СЕСІЯ №3

МОБІЛЬНІ, ЛОКАЛЬНІ ТА АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА
Генератори, генераторні станції, акумулятори. Розрахунки, монтаж та впровадження у загальну електромережу підприємства. Тонкощі обслуговування та сервісу. Системи автоматичного вводу резерву (АВР), їх окупність, досвід роботи. Автовідключення генераторів. Турбінні, поршневі та когенераційні установки – практичний досвід впроваждення.

СЕСІЯ №4

ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ПІДПРИЄМСТВ. МОДЕРНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВА СЕСІЯ №4 «МАЛОЮ КРОВ’Ю». МОЖЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ГРАНТІВ
Що можна і варто зробити «малою кров’ю» для забезпечення безперебійності та підвищення енергетичної безпеки технологічного процесу та роботи підприємства загалом? Критичні точки та вразливі місця. Енергокейси підприємств з різних галузей промисловості України. Практичні рішення з організації та підвищення ефективності функціонування енергетичної інфраструктури. Поширені проблеми та шляхи їх вирішення. Обмін досвідом у форматі обговорень та дискусій.

Актуальні грантові можливості для енергетики підприємства,

Наталія Гаврилко, грантрайтер

17.30-19:00

Час для персонального спілкування

Запрошуємо долучитися до заходу.

ПОДРОБИЦІ ТА РЕЄСТРАЦІЯ

 

Всеукраїнська енергетична асамблея є офіційним партнером конференції. У разі вашої зацікавленості, просимо при реєстрації на сайті заходу в "коментарях" обов'язково зазначити "ВЕА".

Може зацікавити

GreenExpo 2024
Грєховодов Олександр Миколайович